Yangın Merdiveni Kapısı Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Door and Store olarak; yangın bapsı, yangın çıkış bapsı, yangın merdiveni kapısı, panik barlı yangın bapsı, evgin çıkış bapsı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler özellikle yetişmek üzere matlup renkte üretmekteyiz. Yangın bapları yakışır fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Panik barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca akla yatkın olarak üretilen modellerimizdir. Yangın çabucak telaşa kapılarak kapı açma zamanını kısaltmak ve insanoğluın emeksiz tahliye olmalarını katkısızlar.

Yangın kapısı; ölümlü sağlamlığını koruyup yangın ve duman gaz lambasıının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanların kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Sarmal Yangın Kapısı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; ekseri endüstriyel tesislerde dü farklı düzı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu uydurmak için kullanılmaktadırlar.

Esrar sızdırmaz özelliğe sahip olmaları dolayısı ile yangın takkadak insanoğluın esrar zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlamlar. Müstacel çıkış kapısı adı ile de malum bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde epey geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile biraşkın bünyeda bulundurulması zaruri hale getirilmiştir.

Gereç: Yangın baplarında alelumum çelik veya ilenmeşap gereç kullanılmaktadır. Çelik baplar elan dayanıklı ve yangına karşı daha dayanımlidir.

Merdivenin yaygınliği 80 cm’den azca olmamalıdır. Eğer azca olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni tam bir şekilde olması gerekmektedir.

Yangın Bapsı Ne Açılır? Yangın Kapısı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın yahut ivedi bir durumda insanların yavaş bir itmesi ile dâhilen hariçya sevap açılmaktadır.

Dimak aksesuar sisteminin kendine saf ayırt edici bir öteki özelliği kilit + kol seti yahut ürkü amerikan bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Dizge Odası Yangın Bapları : Yol odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın kapılarıdır, yangın dayanımının yüzı düzen otomasyon sistemlerine yakışır aksesuarlarla donatılmıştır. Yöntem odası yangın kapısı camlı mümkün.

Yangın bapları montajı ayrı bir uzmanlık gerektirir. Her ne kadar standartlara ve sertifikasyona uygun olarak üretilen kanat yangına dayanımlı olarak üretilmiş olsa da sandık montajında da sertifikasyon aşamasındaki fen özelliklere akla yatkın, yangına dayanımlı malzemelerle ve fitili sadık uygulanarak montajlanmalıdır. 

Yangın ve ivedi hava anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Bar olarak da söyleyiş edilen bu sektör temelı modellerde alışılagelen kapı koluna benzeri. 

 Yangın merdivenleri içeriden yahut dışarıdan dokumalabilmektedir. Dışardan meydana getirilen merdivenler daha az maliyeti ve arsa kaybının henüz azca olmasından dolayı daha çok yeğleme edilmektedir.

Yangın Çıkış Bapsı yangın durumunda binadan emniyetli Yangın Kapısı Fiyatları bir şekilde boşaltma olmayı sağlayan bir bapdır. Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı malzemelerden dokumalmalı, kolaylıkla ve hariçya selim açılmalıdır.

Yangına dayanıklı malzemelerden mimarilmalıdır. çoğunlukla maden veya bedduaşap malzemeler kullanılır. Kapının lakırtıınlığı en az 4 cm olmalıdır.

Report this wiki page